Immo-Europe

Vastgoed Koksijde - Immo Koksijde

Immo-Europe is een vastgoedkantoor in Koksijde

Wij verkopen en verhuren vastgoed (woningen & appartementen), verhuren vakantiewoningen en hebben het grootste aanbod nieuwbouwprojecten in Koksijde en Sint-Idesbald.

Door de jaren heen groeiden we uit tot een referentie in vastgoed aan de Belgische kust. Vandaag kan u bij ons terecht voor vakantieverhuur aan zee, appartementen, studio’s, villas en vakantiehuisjes aan de kust via jaarverhuur en immo te koop aan zee, herverkoop en nieuwbouw, in Koksijde en in St.- Idesbald. Verder hebben we ook ruim 40 jaar ervaring als professionele syndicdienst. Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Recent nieuws

Koksijde pakt kerstverlichten “anders” aan…
04/12

Het is zover: de kerstverlichting is aangesprongen in Koksijde en daar kan je niet naast kijken! Opmerkelijk is wel dat het gemeentebestuur haar "kerstbeleid" over een volledig andere boeg gegooid heeft.

Lees verder
Gezellige feestdagen op til in Koksijde!
29/11

Eind deze maand is het weer Kerstvakantie en dus hét geknipte moment om er nog even tussenuit te knijpen en uit te waaien op het strand, een bezoekje te brengen aan een van de gezellige kerstmarktjes, een pirouette te maken op de schaatspiste of…

Lees verder