Immo Europe, uw vastgoedkantoor in Koksijde

Wij verkopen en verhuren vastgoed (woningen & appartementen), verhuren vakantiewoningen en hebben het grootste aanbod nieuwbouwprojecten in Koksijde, Sint-Idesbald en Oostduinkerke.

Door de jaren heen groeiden we uit tot een referentie in vastgoed aan de Belgische kust. Immo Europe is gespecialiseerd in vakantieverhuur aan zee en verkoop van vastgoed in Koksijde, St-Idesbald en Oostduinkerke. We hebben eveneens een groot aanbod aan appartementen, studio’s, villas en vakantiehuisjes te huur op jaarbasis.

Bent u eerder op zoek naar een nieuwbouwproject? Laat u dan verleiden door onze nieuwbouwappartementen en –villa’s. Verder hebben we ook ruim 50 jaar ervaring als professionele syndicus.

reserveer uw vakantie

Recent Nieuws

Immo Europe viert 50ste verjaardag met het gratis magazine “Ad Dunas”

Immo Europe is precies een halve eeuw oud… en toch springlevend! En dus besloten we om onze 50ste verjaardag te vieren met een piekfijn magazine. Ziehier “Ad Dunas”: een knap blad dat bol staat van de leuke reportages en interessante interviews. Klinkt goed? Welaan dan: we bieden ons magazine gratis aan. Spring dus zeker eens binnen op kantoor en vraag ernaar.