Immo Europe, uw vastgoedkantoor in Koksijde

Wij verkopen en verhuren vastgoed (woningen & appartementen), verhuren vakantiewoningen en hebben het grootste aanbod nieuwbouwprojecten in Koksijde, Sint-Idesbald en Oostduinkerke.

Door de jaren heen groeiden we uit tot een referentie in vastgoed aan de Belgische kust. Immo Europe is gespecialiseerd in vakantieverhuur aan zee en verkoop van vastgoed in Koksijde, St-Idesbald en Oostduinkerke. We hebben eveneens een groot aanbod aan appartementen, studio’s, villas en vakantiehuisjes te huur op jaarbasis.

Bent u eerder op zoek naar een nieuwbouwproject? Laat u dan verleiden door onze nieuwbouwappartementen en –villa’s. Verder hebben we ook ruim 50 jaar ervaring als professionele syndicus.

reserveer uw vakantie

Recent Nieuws

Uw tweede verblijf aan de kust is voortaan aftrekbaar als beroepskost

Zelfstandigen met een vennootschap kunnen vanaf heden beroepskosten inbrengen die niets te maken hebben met hun beroepsactiviteit.

Stel: u bent een hardwerkende zelfstandige met een tweede verblijf aan de kust. In het weekend of in de vakantieperiodes komt u uiteraard naar uw vakantiewoning om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Tot op heden mocht u de kosten van dat eigendom niet bij de fiscus inbrengen als beroepskosten, omdat dit niet gelinkt is aan uw beroepsactiviteit.

3D World Magic & Fun neemt vliegende start!

Dit weekend zwaaiden de deuren van 3D World eindelijk open. Iets waar velen naar uitkeken, zo blijkt, want er heerste meteen een gezellige drukte.

Op 3D World Magic & Fun ben jij de held. Je poseert er in een vijftigtal grote geschilderde decors, terwijl vrienden en/of familieleden gekke foto’s nemen van je. Wat elders niet mag, moet hier: poseren, aanraken, gek doen, foto's nemen ... Zowat alle onderwerpen komen aan bod, en het evenement is uiterst geschikt voor alle leeftijden. Op 3D World Magic & Fun kom je om je te amuseren!