Vastgoed Koksijde - Immo Koksijde

Immo-Europe is een vastgoedkantoor in Koksijde

Wij verkopen en verhuren vastgoed (woningen & appartementen), verhuren vakantiewoningen en hebben het grootste aanbod nieuwbouwprojecten in Koksijde en Sint-Idesbald.

Door de jaren heen groeiden we uit tot een referentie in vastgoed aan de Belgische kust. Vandaag kan u bij ons terecht voor vakantieverhuur aan zee, appartementen, studio’s, villas en vakantiehuisjes aan de kust via jaarverhuur en immo te koop aan zee, herverkoop en nieuwbouw, in Koksijde en in St.- Idesbald. Verder hebben we ook ruim 40 jaar ervaring als professionele syndicdienst. Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Recent nieuws

Weer of geen weer: 3D World is dagelijks open!
18/07

3D World Magic & Fun Koksijde gaat voor haar tweede editie zo’n 50% groter. Nog meer plezier voor jong en minder jong op dit bijzonder leuke evenement waar de bezoeker de held is.

Lees verder
Home Staging: eenvoudige tips om uw huis nog aantrekkelijker te maken
07/07

Alle eigenaars die hun woning te koop stellen, willen uiteraard een snelle verkoop met een maximale opbrengst. Dat is mogelijk… op voorwaarde dat je je huis of appartement grondig onder handen neemt, het zogenaamde 'Home Staging'.

Lees verder