1. Goedkope vakanties in alle comfort

Vooreerst natuurlijk: het eigen genot van een tweede woonst. Je komt en gaat naar de kust wanneer je maar wil. Vrijdagavond, goede weersvoorspellingen? Hopsakee: de kinderen mee, de auto in en naar zee! Gepensioneerden opteren er doorgaans voor om langere perioden aan de kust te verblijven: ook geen probleem!

2. De meerwaarde

Op lange termijn, lees 10 jaar of meer, stijgt uw onroerend goed flink in waarde. En dit zonder dat u er eigenlijk iets voor moet doen. Dit rendement overstijgt dat van een spaarrekening ruimschoots. Dat is altijd al zo geweest. En zo zal het ook altijd zijn.

3. Inkomsten

Zou dit willen, dan kan u uw onroerend goed ook verhuren tijdens de periodes dat u er niet bent via een Immo Europe. Met de inkomsten die u via deze weg genereert, kan u in principe alle kosten dekken: taksen, syndic, noem maar op. En dit zonder al teveel rompslomp. Immo Europe neemt alle administratie en praktische regelingen op zich.

4. Successieplanning

Gezien de vele interessante fiscale maatregelen, kadert het bezit van een appartement of woning aan zee ook perfect in uw successieplanning.