Periodes:

U kunt huren per week, weekend, midweek en voor holiday periodes (schoolvakanties/verlengde weekends/feestdagen).

We(e)k(en):

Telkens van vrijdag 15u tot vrijdag 10u. 21 dagen voor aankomst kan u ook boeken van maandag 15u tot maandag 10u. Als u 1 week of minder voor aankomst boekt, moet het saldo in 1 keer en met credit card betaald worden.

Weekend:

Van vrijdag 15u tot maandag 10u. Tijdens het laagseizoen (blauwe periodes op de kortingstabel) kan dit het hele jaar door geboekt worden. Tijdens het midden- en hoogseizoen (groene en oranje periodes op de kortingstabel) kan dit max. 21 dagen voor aankomst geboekt worden. Als u 1 week of minder voor aankomst boekt, moet het saldo in 1 keer en met credit card betaald worden.

Midweek:

Van maandag 15u tot vrijdag 10u. Tijdens het laagseizoen (blauwe periodes op de kortingstabel) kan dit het hele jaar door geboekt worden. Tijdens het midden- en hoogseizoen (groene en oranje periodes op de kortingstabel) kan dit max. 21 dagen voor aankomst geboekt worden. Als u 1 week of minder voor aankomst boekt, moet het saldo in 1 keer en met credit card betaald worden.

Holiday periodes:

Speciale verlengde weekends en lange winterverblijven . Extra lange schoolvakanties (10 dagen of 17 dagen) kunnen het hele jaar door geboekt worden. De verlengde weekends van Pasen, Hemelvaart, Pinksteren kunnen pas 3 of 4 weken voor aankomst geboekt worden. Voor de 6 maanden en de 4 maanden in de winter, zijn reservaties mogelijk vanaf 15/05. Klik hier voor het overzicht

HOLIDAY PERIODES 2018

Aankomst & Vertrek:

Aankomst:

Vrijdag en maandag vanaf 15 uur tot 18 uur. Op afspraak, tot max. 20u, en op voorwaarde dat uw verblijf vooraf volledig betaald is kan u na 18u ook uw sleutels ophalen.

Vertrek:

Vrijdag en maandag voor 10 uur. Als u buiten de openingsuren vertrekt, kan u de sleutels van uw vakantiewoning in de brievenbus van Immo Europe deponeren.

*Tijdens sommige holiday periodes zijn er uitzonderlijke openingsuren (vraag ernaar via email).

Bedden / bedlinnen:

Over het algemeen zijn 2 dekens /1 dekbed per bed of divanbed en 1 kussen per slaapplaats voorzien.

Gangbare afmetingen van bedden zijn:

  • 1 pers. bed 2000x80/90 cm 
  • 2 pers. bed 200x140/160 cm
  • lits-jumeaux 200x80/90 cm
  • stapelbedden 200x80/90 cm, tenzij er staat vermeld dat de bedden enkel geschikt zijn voor kinderen

Televisie & internet:

In de vakantiehuizen voorzien van gewone teledistributie kunnen enkel nationale zenders ontvangen worden (21 nl-talig en 3 fr-talig).

Enkel woningen met vermelding van digitale televisie (Telenet of Belgacom) beschikken over een gama buitenlandse zenders (NL/FR/DE/EN). Als u toegang hebt tot de optie " huren van films "  via het digitale tv-abonnement in uw vakantiewoning, dan is dit betalend. De kostprijs hiervan wordt van uw waarborg afgetrokken of later met een factuur naar u opgestuurd. Wij zijn  niet verantwoordelijk voor het verdwijnen van zenders door wijzigingen aangebracht door bovenstaande maatschappijen. 

De Internetverbinding in uw vakantiewoning is in 90% van de gevallen gratis, tenzij anders vermeld in de comfortlijst op onze website.  De meeste vakantiewoningen hebben een basis download capaciteit 100GB/maand (= 60 films van 1u30min). Download u meer dan dit limiet, zal ten eerste de snelheid sterk verminderen en ten tweede zal er een factuur volgen voor de meer kost van het overschrijden van het limiet. 

Internet overal: Niet meer mogelijk zonder registratie van uw identiteit

Heeft de vakantiewoning die u zou willen huren geen internet, en is het hebben van toegang tot het web voor u van groot belang. Dan hebben wij een oplossing! U kan een 3G-usbstick huren voor 5€ met een herlaadkaart van €10. U kunt deze via de site of telefonisch bestellen. Wij overhandigen u bij aankomst de stick en de kaart.

Voortaan is het wettelijk verplicht om alle klanten met een herlaadkaart te identificeren. Als nieuwe Pay&Go klant moet je jezelf identificeren alvorens je de herlaadkaart kan gebruiken. Dit kan in de dichtsbijzijnde proximus winkel (Veurne, Ooststraat 19) of online met je identiteitskaart (kaarlezer) en pincode.

Huisdieren en roken:

Huisdieren mogen alleen met toestemming van de verhuurder in de vakantiewoning toegelaten worden. In woningen waar aangeduid staat dat huisdieren NIET toegelaten zijn, kan Immo Europe echter niet garanderen dat het vakantiehuis volledig huisdiervrij is gebleven. Hetzelfde geldt voor het rookverbod. Wij vragen u, de huurders, met aandrang het huisdieren- en rookverbod na te leven.

Hou er rekening mee dat allergische reacties, ten gevolge van het niet naleven van het huisdierenverbod, niet altijd kunnen voorkomen worden. Hetzelfde geldt voor allergische reacties door huisstofmijt of andere allergenen.

Meubilair en uitrusting:

De woningen in deze gids beschreven zijn gemeubeld en voorzien van een ingerichte keuken. Eetgerief is voorzien voor het aantal personen waarvoor de woning is bestemd. Huislinnen en bedlinnen zijn door de huurders mee te brengen. Technische installaties zoals keuken-electro, audio-video, leidingen en sanitaire voorziening worden gratis ter beschikking gesteld aan de huurder. Immo Europe is niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen aan het comfort die de eigenaar, zonder ons hiervan op de hoogte te stellen, in de loop van het verhuurjaar aanbrengt.

Kinderbed en –stoel:

U kunt bij ons een babybedje en een kinderstoel huren. U kunt dit op het moment van uw reservatie bestellen door dit op onze site aan te vinken of ons te bellen. Om hygiënische redenen wordt er geen zachte matras / dekentje of donsdekentje bijgeleverd. Prijzen zie website.

Aantal personen:

De wooneenheden mogen maar door het op de huurbon aangegeven aantal personen bewoond worden. Met toelating van Immo Europe kan bij uitzondering een bijkomend bed of kinderbed bijgehuurd worden. Wie zonder toestemming van Immo Europe met meer dan het toegestane aantal personen een vakantiewoning, zelfs tijdelijk, bewoont of de huurbon verandert of vervalst, verbreekt de huurovereenkomst waardoor deze – zonder aanspraak op schadevergoeding – wordt opgeheven.

Eindschoonmaak:

Wij doen al het mogelijke om u een nette en correcte vakantiewoning aan te bieden. 

Heeft u, ondanks onze controle, toch opmerkingen over de netheid van de vakantiewoning laat ons dit dan onmiddellijk weten. Dit kan aan de balie of per telefoon. Wij komen dan even tot in de woning om vast te stellen wat er niet in orde is en zullen de nodige stappen ondernemen om uw opmerkingen aan te pakken.

LET OP: Wij verwachten uw opmerkingen de dag van aankomst of ten laatste de volgende dag voor 12u. Opmerkingen die u later of op de dag van vertrek formuleert, worden niet meer
aanvaard.

De eindschoonmaak op de dag van vertrek is niet inbegrepen in de huurprijs. U kan deze op kantoor bestellen of zelf schoonmaken (prijzen verkrijgbaar op kantoor). Het schoonmaakmateriaal  (stofzuiger, borstel, emmer,...) moet aanwezig zijn. De schoonmaakproducten zijn door de huurder mee te brengen (afwasmiddel, allesreiniger, toiletreiniger, ontkalker).

Wat moet er worden schoongemaakt : ramen (binnen en buiten), vloeren (stofzuigen en dweilen), keuken (aanrecht, muurtegels, keuken electro, afwasbak, kranen en buitenkant van de kasten), sanitaire (kranen, lavabo’s, spiegels, bad, douchebak, douche wand, toilet ook onder de wc-bril), vaat doen,  bedden opmaken, zand/haren/kruimels van bedden en zetels verwijderen, vuilnisbakken ledigen en uitwassen, vuilniszakken van Koksijde buiten zetten op de ophaaldag  (vraag het op kantoor) of in de daarvoor voorziene molok containers deponeren, glas in de glasbuizen gooien. 

Als er  tijdens de controle van de vakantiewoning wordt vastgesteld dat er zaken onvoldoende gepoetst zijn, wordt er een volledige schoonmaak + 15 euro extra  aangerekend. Een verwittigd man of vrouw is er twee waard!

Verplichting van de huurders:

De huurders verplichten zich ertoe om de ter plaatse geldende bepalingen zoals rust en orde, hygiëne en zedelijkheid, evenals de door de verhuurder te stellen voorschriften en bepalingen te volgen. Wanneer er sprake is van grove schuld bij de huurder kan deze, zonder aanspraak te maken op vergoeding, tot het verlaten van de huurwoning gedwongen worden.

Gebreken of defecten:

Indien u bij aankomst klachten of gebreken vaststelt, dient u deze binnen de 24u na aankomst aan een medewerker van Immo Europe over te maken. Wij zullen dan onze uiterste best doen om de klachten binnen een passende termijn op te lossen. Is dit wegens te grote kost of een technisch probleem niet haalbaar dan kan Immo Europe besluiten u een passende alternatieve vakantiewoning toe te wijzen.

Een eventuele restitutie op de huurprijs kan alleen door Immo Europe toegekend worden, als wij tijdig op de hoogte gebracht werden. Na 24u kan u geen aanspraak meer maken op een compensatie in eender welke vorm.

De verhuurder en Immo Europe kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele kortstondige of onverwachte storingen aan technische installaties gedurende uw verblijf. In dergelijke gevallen zal Immo Europe zodra u ons op de hoogte brengt (24u permanentie voor dringende gevallen zoals geen elektriciteit, verwarming, warm water, verstopping) de verhuurder contacteren en aandringen op een herstelling of vervanging. Op zon-en feestdagen is het mogelijk dat wij geen technieker kunnen bereiken. De volgende dag zullen wij dan het nodige doen.

Schade:

De huurder verplicht zich ertoe de vakantiewoning en de gehele inventaris en de inrichting te gebruiken. Bij vertrek dient de woning in perfecte staat achtergelaten te worden. Schade, tijdens de verblijfsperiode, dient VOOR het vertrek te worden gemeld. De huurder draagt de verantwoordelijkheid voor minderjarigen en derden die tijdens de vakantieperiode bij hem verblijven. Het is niet mogelijk aansprakelijkheid te aanvaarden voor schade of letsels, berokkend aan de bewoners, door welke oorzaak deze schade of letsels dan ook ontstaan zijn. Evenmin is Immo Europe aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadigingen van eigendom, geld inbegrepen.

De prijs van A tot Z:

Inbegrepen:

Huurprijs, koud water, agentschapskosten, verzekering tegen brand en glasbraak, annulatieverzekering is inbegrepen, (boek met een gerust hart lang op voorhand).

Algemene voorwaarden annulatieverzekering

Niet inbegrepen:

Energiekosten (elektriciteit, gas, stookolie etc…) berekend aan de hand van de tellerstanden hetzij door een forfaitair bedrag (chauffage en/of warm water) vermeerderd met vast recht en distributiekosten . Eindschoonmaak, alle linnen en overdadig internet gebruik (downloaden) zijn eveneens niet inbegrepen.

Betaling:

De betaling gebeurt in 2 keer: het voorschot binnen de 8 dagen na reservatie, het saldo en de waarborg ten laatste 12 dagen voor aankomst. Als u binnen de maand of minder, voor aankomst boekt, moet alles in 1 keer betaald worden.

Waarborg:

Bij elke verhuring wordt een waarborgsom gevraagd van min. € 150. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het seizoen waarin u verblijft (zomer/winter) en van de grootte van de vakantiewoning die u boekt. Het bedrag wordt aangegeven op uw reisdocumenten. Hou er rekening mee dat de waarborgsom met 100 euro per persoon kan verhoogd worden voor reservaties van groepen of voor reservaties tijdens speciale vakantieperiodes. De schoonmaak kan in deze context ook verplicht worden.

Deze waarborg wordt ten laatste 60 dagen na vertrek van de huurders aan deze terugbetaald na aftrek van de niet inbegrepen kosten. Energieverbruik (verbruik volgens tellerstanden en distributiekosten, of een forfait in geval van een collectieve verwarming of warm water) alsook schade en kosten voor het niet schoon genoeg achterlaten van de vakantiewoning worden via de waarborg afgerekend. Mocht het bedrag voor uw energieverbruik en/of schade of schoonmaak hoger uitvallen dan de waarborg, zal er door Immo Europe een rekening worden opgemaakt en naar de huurder worden opgestuurd.