Groot nieuws: Immo Europe slaat de handen in elkaar met immoscoop.be, hét nieuwe vastgoedportaal waarop je alle woningen die recent op de markt kwamen, terugvindt. Samen met een reeks andere vastgoedmakelaars streeft Immo Europe ernaar om nieuwe panden op deze website te verenigen. Efficiëntie troef! Want laat ons eerlijk zijn, de geschikte woning vinden is al complex genoeg. Een onduidelijke online vastgoedmarkt kan je missen als kiespijn.

 

Vastgoedaanbod gecentraliseerd

De vastgoedmarkt is in topvorm. Na een grondige marktanalyse bleek echter dat er een duidelijk overaanbod aan vastgoedwebsites is. Wat de zoektocht naar een woonst alleen maar complexer maakt. Het was al snel duidelijk dat er nood was aan een gebruiksvriendelijke website waarop het totale aanbod gebundeld wordt. En die visie vormde het uitgangspunt van immoscoop.be: dé ontmoetingsplek voor vastgoedprimeurs van toonaangevende vastgoedmakelaars.

 

Gebruiksvriendelijkheid ten top

Wie op zoek is naar een nieuw stekje, kan dus vanaf heden terecht op immoscoop.be.

De grote verzameling aan appartementen, huizen en bouwgrond kan geordend worden volgens regio, prijs én via een handige kaart die je in één oogopslag een idee geeft van de omgeving van de betreffende woning. Immoscoop richt zich bovendien ook voornamelijk op de vastgoedprimeurs, woningen die nieuw op de markt komen. Het mag duidelijk zijn dat Immoscoop het uitgelezen platform is voor zij die, net als Immo Europe, prat gaan op efficiëntie.