U bezit een woning of appartement aan onze Westkust? Mooi zo. Wellicht heeft u al veel vruchten kunnen plukken van uw investering. En ondertussen is de waarde van uw pand door de jaren heen flink aangedikt. Hoed u echter voor veroudering. Ouderwetse gebouwen hebben stilaan afgedaan. De oplossing? Een renovatie. De voordelen zijn legio. Vooreerst stijgt de waarde van uw pand aanzienlijk. Ook naar seizoensverhuring toe: moderne woningen verhuren het best. Bovendien kan renoveren ook zonder zorgen. Op voorwaarde dat u de juiste partner hiervoor in huis haalt. Wij raden al jaren VPS Bouwmanagement uit Koksijde aan. Tot grote tevredenheid van onze klanten.

          

VPS Bouwmanagement is in de regio Koksijde, De Panne, Nieuwpoort en Veurne zowat de specialist in het renoveren en verbouwen van woningen en appartementen. Dankzij de jarenlange ervaring en knowhow van Paul en Dennis Vanpeperstraete, kan u rekenen op een vlekkenloze en kwalitatieve afwerking van uw project. Tot in de kleinste details. En vooral: binnen de afgesproken budgetten en termijnen. Resultaat: een vlotte verbouwing zonder zorgen. Bekijk hier de indrukwekkende galerij met foto’s voor en na de renovatieEn lees hier de talrijke getuigenissen van klanten.

Klinkt goed? Welaan dan: aarzel vooral niet en contacteer VPS Bouwmanagement voor een vrijblijvende en leerrijke babbel rond een kopje koffie.

 

“Regelmatig vragen klanten ons bij wie ze terecht kunnen voor de renovatie van hun woning of appartement. Telkens weer raden wij VPS Bouwmanagement aan. Tot grote tevredenheid van iedereen.”

Trevor Sparks,

Gedelegeerd bestuurder Immo Europe.