All aboard! Allemaal de boot in!

Dagen worden langer en temperaturen hoger: jawel, dit is meer dan ooit hét moment om je eigen regio te verkennen. En er is geen betere manier om dat te doen dan... met een boot, toch? Geen brevet? Geen probleem.

 

1. Geruisloos glijden over binnenwateren...

Met de Koksijde 01, 02, 03, 04 en 05 kan je de prachtige binnenwateren tussen Fintele en Nieuwpoort op een vrij unieke manier ontdekken.  De bootjes zijn elektrisch en dus geruisloos. Een vaarbewijs is niet eens nodig: de blauwe bootjes zijn heel makkelijk (en veilig) te besturen. Elk vaartuigje biedt plaats aan 10 personen: neem dus gerust je vrienden en familie mee. Lekkerbekjes kunnen tegelijk ook een heerlijke picknick reserveren om mee te nemen op de boot. Zo kan je lekker genieten van een hapje en een drankje terwijl je vaart.

INFO: www.wielrijdersrust-hetdorstigehart.be

 

2. Of... meteen het ruime sop in?

Een zeil-initiatie, een dagtocht, een halve dagtocht: you name it. In de Jachthaven van Nieuwpoort is dat zo gefikst. Surf naar www.vynieuwpoort.be, kies voor de rubriek "Daguitstappen" en maak je keuze. Een beleving waar je nog lang over zal napraten.

INFO: www.vynieuwpoort.be

 

3. Voor bourgondische kapiteinen...

Met de bootjes van Boats & Bites kan je vanuit hartje Veurne vele richtingen uit: Adinkerke, Nieuwpoort of Lo-Reninge. Ook hier geen heb je geen vaarbewijs nodig. Speciale vermelding voor de vele lekkerbekformules: verrassingsbroodjes, ontbijten, tapasplankjes: njam-njam!

INFO: https://boatsandbites.be

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.