Blog

Het verplichte asbestattest komt eraan

Voor elk verkoopcompromis dat ondertekend wordt na 23 november 2022 wordt een asbestattest verplicht voor alle panden gebouwd voor 2001. Hoe je dit asbestattest bekomt, wat het juist inhoudt en in welke gevallen het geldt, lees je in dit artikel.

Lees verder

Maar wat doet een syndicus eigenlijk allemaal voor zijn mede-eigenaars?

Immo Europe beheert een 150-tal grote en kleine gebouwen. Die zijn samen goed voor dik 2.000 tevreden eigenaars. Ons team syndic bestaat uit 6 mensen die voltijds bezig zijn met het beheer van gebouwen.

Lees verder

Scampi op Spaanse wijze!

De receptjes van onze hobbykok Trevor Sparks kennen flink wat bijval: de chef dankt jullie voor de vele leuke reacties (en voor de mooie foto's op Facebook!). In dit nummer serveert Trevor ons een pittig Spaans eenpansgerecht. Sabroso todo!

Lees verder

Dubbelinterview met Thibaut Blomme & Laurent Pysson

Maak kennis met Thibaut Blomme en Laurent Pysson: twee toffe twintigers die met heel veel enthousiasme en kennis van zaken gaan over de verkoop en de jaarverhuur van Immo Europe.

Lees verder

Je elektrische auto opladen wanneer je in een appartement woont

Woon je in een appartement? Veel appartementen hebben hun eigen parkeerplaatsen. Er zijn verschillende manieren waarop bewoners van appartementen hun EV’s kunnen opladen.

Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.