Blog

De Vereniging van Mede-Eigenaars: wat, wie, waarvoor, …

Behoor jij ook tot de gelukkigen die het ganse jaar door de gezonde zeelucht kunnen inademen vanop het terras van hun eigen appartement? Of overweeg je om een pied-à-terre aan zee te kopen? Dan moet je weten wat de Vereniging van Mede-Eigenaars is.

Lees verder

De (spel)regels voor mede-eigenaars

Ben je van plan om een appartement in een mede-eigendom te kopen? Dan zal je een aantal regels moeten naleven zodat het samenleven met de andere eigenaars vlot verloopt.

Lees verder

De syndicus in vraag & antwoord

Ben je eigenaar van een appartement? Dan zullen de termen ‘mede-eigendom’ en ‘syndicus’ je wellicht niet vreemd in de oren klinken. Maar weet je ook wat die laatste precies doet? We leggen je het uit met een reeks vragen en antwoorden.

Lees verder

Alle Vlaamse energiepremies in een handig overzicht

Met speciale premies moedigt de Vlaamse overheid verbouwers aan om hun bestaande woning zo energiezuinig mogelijk te renoveren. In dit artikel geven we je een overzicht van alle premies waar je in 2018 voor in aanmerking kan komen.

Lees verder

De Vlaamse Energielening in vraag & antwoord

Voorzie je energiebesparende werken uit te voeren in je woning of nieuwbouw? Dan wacht je daar misschien best niet te lang meer mee. Tot eind dit jaar kom je immers nog in aanmerking voor de Energielening.

Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.