Blog

Asperges met Sint-Jacobsnootjes

Het was nooit de bedoeling om van deze receptenpagina een vaste rubriek te maken, maar door de vele reacties (én de leuke foto's op sociale media) houden we de traditie aan. Chef Trevor dankt jullie trouwens voor de vele leuke berichtjes!

Lees verder

All aboard! Allemaal de boot in!

Dagen worden langer en temperaturen hoger: jawel, dit is meer dan ooit hét moment om je eigen regio te verkennen. En er is geen betere manier om dat te doen dan... met een boot, toch? Geen brevet? Geen probleem.

Lees verder

Kris Cleeren (63) verlaat ons schip en blikt tevreden terug op een kwarteeuw beheer van gebouwen...

Het is met pijn in het hart en tegelijk met héél veel dankbaarheid en waardering dat we Kris Cleeren zien vertrekken. Maar... geen afscheid zonder een mooie terugblik op verleden, heden en... toekomst!

Lees verder

Wanneer is het Vlaams Logiesdecreet (niet) van toepassing?

Voor elk logies dat in Vlaanderen op de toeristische markt wordt aangeboden, gelden de regels van het Logiesdecreet. Er zijn evenwel enkele uitzonderingen waarbij het decreet niet van toepassing is. Een overzicht.

Lees verder

Het asbestattest bij mede-eigendom

Sinds november 2022 is een asbestattest verplicht bij de verkoop van panden gebouwd in 2000 of eerder. Maar hoe zit dat bij gebouwen in mede-eigendom?

Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.