Blog

Geen Politiek Draagvlak voor Vrijwilligerswerk in Appartementsgebouwen: Wat Betekent Dit voor Bewoners?

Het wetsvoorstel om de vrijwilligerswet van toepassing te maken op appartementsbewoners is verworpen door het Vlaams Parlement. Ontdek waarom dit voorstel werd afgewezen en wat dit betekent voor de toekomst van vrijwilligerswerk in appartementsgebouwen.

Lees verder

Wijziging in Boetevork voor Inbreuken op de Renovatieplicht: Wat U Moet Weten

Het Vlaams Parlement heeft de boetevork voor inbreuken op de renovatieplicht gewijzigd. Ontdek de nieuwe boetes voor residentiële en niet-residentiële panden en hoe VEKA omgaat met overmacht en gegronde redenen.

Lees verder

Nieuwe Aanpassingen aan Basisbankdienst voor VME’s: Wat U Moet Weten

Vanaf 10 juni 2024 zijn er belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de basisbankdienst voor VME’s. Lees hier hoe alle VME’s nu onder de basisbankdienst voor ondernemingen vallen en hoe de regeling voor werk- en reservekapitaalrekeningen is aangepast.

Lees verder

Wat Betekenen de Verkiezingsresultaten voor de Vlaamse Vastgoedsector?

Ontdek hoe de verkiezingsresultaten in Vlaanderen invloed kunnen hebben op de vastgoedmarkt. Analyseer de mogelijke impact van renteverlagingen, fiscale hervormingen en beleidsprioriteiten van de nieuwe coalities.

Lees verder

Milieuvriendelijk afval sorteren: Nieuwe milieupunten in Koksijde

Ontdek de nieuwe Milieupunten in Koksijde voor eenvoudig afval sorteren. Breng pmd, papier, karton, glas en restafval naar ondergrondse containers. Flexibel, milieuvriendelijk en kostenbesparend. Vind locaties en handige tips voor gebruik op onze website.

Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.