Dubbelinterview met Thibaut Blomme & Laurent Pysson

Maak kennis met Thibaut Blomme en Laurent Pysson: twee toffe twintigers die met heel veel enthousiasme en kennis van zaken gaan over de verkoop en de jaarverhuur van Immo Europe.

Het stond in de sterren geschreven dat Thibaut Blomme (25) ooit in de vastgoedsector zou belanden. "Als kind wou ik achtereenvolgens metser, architect en vastgoedmakelaar worden", lacht hij. Het werd uiteindelijk dat laatste. Net als zijn zus en broer werkte Thibaut drie jaar lang als jobstudent bij Immo Europe. In 2018 trad hij vast in dienst.

Ook Laurent Pysson (26) had de vastgoedmicrobe vrij jong te pakken. "Toen ik mijn bachelordiploma Businessmanagement op zak had, heb ik meteen mijn pijlen gericht op Immo Europe", vertelt hij. "Dit kantoor droeg mijn voorkeur omwille van zijn goede reputatie. En via-via had ik vernomen dat de werksfeer hier echt goed zat. En dat kan ik ondertussen bevestigen!"

Eerst dit: elk lid van het Europe-verkoopsteam bezit een BIV-nummer. "We zijn hierin eerder uitzondering dan regel", weet Laurent. "En daar zijn we best wel fier op. Voor de klant is dat toch een garantie dat we met kennis van zaken handelen. Al onze dossiers zitten administratief en juridisch ijzersterk in elkaar. Geen onaangename verrassingen."

Jullie hebben allebei vastgoed in het bloed. Wat trekt jullie zo aan in de job?

Thibaut: "Het menselijk contact. Op bijna vijf jaar tijd heb ik heel wat fijne mensen leren kennen. Iedereen waarmee we in contact komen, is gelukkig en welgezind. De ene omdat hij koopt en de andere omdat hij verkoopt."

Laurent: "Ook de afwisseling is echt een troef, vind ik. Geen enkele dag is dezelfde. Bovendien zit je niet aan je bureau gekluisterd. Dat zou ik niet aankunnen. Plaatsbezoeken, schattingen, noem maar op: ik ga graag de baan op."


Twee vrienden die samen werken: zorgt dat niet voor spanningen?

Laurent: "Integendeel! We vinden het belangrijk dat elk zijn eigen panden in portefeuille heeft. Het voordeel daarvan is dat zowel verkoper als koper gedurende het hele traject in contact staan met dezelfde persoon. Dat schept een goede vertrouwensband."

Thibaut: "Laurent en ik werken echt als een team. Samen streven we naar hetzelfde doel. En we staan altijd klaar om elkaar te helpen."

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.