Handige apps voor de verhuis

Je verhuist? Dan maakt je smartphone quasi zeker de oversteek naar je nieuwe adres. Daarom zochten we een aantal apps die je kunnen helpen bij het plannen, het inpakken en het inrichten. Move!

Je verhuist? Dan maakt je smartphone quasi zeker de oversteek naar je nieuwe adres. Veel kans trouwens dat je digitale vriend sowieso zelden of nooit van je zijde wijkt. Daarom zochten we een aantal apps die je kunnen helpen bij het plannen, het inpakken en het inrichten. Move!

Moving Planner

Bij een verhuis komt heel wat kijken. Moving Planner giet alle to do’s in een handig overzicht en houdt de voortgang bij. Zeer motiverend!

Download op Google Play (€ 1,10)

i-Cartons

Met deze app geef je de bestemming en de inhoud op een propere manier op de verhuisdozen aan. Voor elke doos kan je een label afdrukken en erop kleven of een foto van de inhoud nemen. Handig voor jezelf, maar ook voor je verhuisteam.

Download voor iPhone

Sortly

Maak foto’s van je spullen en geef in wat in welke verhuisdoos zit en voor welke ruimte ze bestemd is. Handig om de kurkentrekker snel terug te vinden wanneer je ’s avonds een flesje wil kraken met het verhuisteam.

Download voor iPhone op www.sortly.com

Levis Visualizer App

Gedaan met klassieke kleurkaartjes tegen de muur houden en daarna nog niet kunnen kiezen. Met de gratis Levis Visualizer App test je je favoriete kleuren net alsof je al hebt geschilderd. Richt je smartphone of tablet op de muur, selecteer een verfkleur en kies vanuit je luie zetel.

Meer info op https://www.levis.info/nl/decoratietips-en-advies/levis-visualizer-app

Pro Moving Planner

Uitstekende app voor de planning van je verhuis. Leuke extra: zet je meubels virtueel neer en krijg zo een beeld van je interieur nog voor je er woont.

Download voor iPhone (€ 2,29)

Ik verhuis

Initieel ontworpen om studenten te helpen met verhuizen, maar de checklist en verhuistips zijn ook relevant voor andere verhuisprojecten.

Download op Google Play of in de App Store.

Hungry?

Van een dag verhuizen krijg je honger. Keuze genoeg om een maaltijd bij je te laten leveren: Deliveroo, Just Eat, Take Eat Easy, UberEATS. Ook afhalen bij je buren kan met FLAVR. Ideaal om het ijs te breken.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.