Kent u de Belgian Coast Greeters al?

Een tip met stip: ontdek Koksijde vanuit de ogen van een Belgian Coast Greeter!

Met een Belgian Coast Greeter ontdek je gratis een Belgische kustgemeente vanuit een heel andere invalshoek dan die van de traditionele gidsen.

Belgian Coast Greeters zijn enthousiaste vrijwilligers die houden van hun kustgemeente en graag nieuwe mensen willen ontmoeten. Deze gemeenschappelijke passie vormt het unieke uitgangspunt om kleine groepjes van maximum 6 personen, gezinnen, koppels of individuele personen kennis te laten maken met de Belgische kustgemeente. De Belgian Coast Greeters verzorgen een programma op maat van de gastbezoeker en nemen je mee naar plekjes die zij als mooi en gezellig ervaren. Ze vertellen er hun verhaal vanuit de buik en vanuit hun persoonlijke ervaringen. Het wordt dus vast en zeker geen vaste wandelroute met een cultuurhistorische rondleiding en klassieke toeristische attracties. Hiervoor verwijzen we je door naar de traditionele gidsenverenigingen. Je hoeft enkel ongeveer 2 weken op voorhand het invulformulier 'boek je een Belgian Coast Greeter' in te vullen. Je ontmoet je Belgian Coast Greeter op de afgesproken plaats en het afgesproken tijdstip, zodat je van daaruit je verkenningstocht kunt beginnen. Geniet van je bezoek!

Meer info: www.belgiancoastgreeters.com

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.