Kies de juiste locatie voor uw vastgoed

Steeds meer beleggers wagen zich op de vastgoedmarkt omdat dit toch meer zekerheid blijft bieden.

De gouden tijden van grote prijsstijgingen zijn voorbij. Maar ondertussen is gebleken dat vastgoed een enorme weerbaarheid heeft en dus zekerheid biedt. In vergelijking met beursbeleggingen kan vastgoed een vrij stabiel rendement garanderen. U kan een mooie meerwaarde halen als u op het juiste moment aan- en verkoopt. Blijft u de rest van u leven in dezelfde woning wonen dan biedt u dat ook zekerheid.

Verhuren als lange termijninvestering

Kopen om te verhuren impliceert een rationele berekening tussen de totale aankoopprijs en het nettorendement dat u hoopt te krijgen. Veel mensen beschouwen het nog altijd als een lange termijninvestering, een appeltje voor de dorst. Belangrijk is dat u het nauwgezet beheert of laat beheren.

Locatie, locatie, locatie

In vastgoed draait het om drie zaken: locatie, locatie, locatie. Let wel, een goede locatie is ook de relatie van die plek met haar omgeving. Bekijk zeker hoe het zit met de parkeerplaatsen, het aantal winkels, de woonkwaliteit, enz.

Weet dat België meer dan ooit beschouwd wordt als een land waar het goed investeren is in immo. Dat blijkt alvast uit een bevraging van een bekend auditbedrijf bij meer dan 500 specialisten in 14 landen. Liefst 95% van hen is van mening dat België aantrekkelijk is om in vastgoed te investeren.

Wenst u meer advies neem dan zeker contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.