Project Te koop in Koksijde

Mint

vanaf € 510 000
  • 3 exclusieve appartementen
  • Top architectuur
  • Zuid gerichte terrassen
  • Parking inclusief
  • Ruime kelder inclusief

Maak kennis met residentie “Mint”, een architecturaal pareltje dat weldra zal verrijzen in Koksijde-Bad.

Dit kleinschalig nieuwbouwproject bevindt zich in de H. Deweertlaan, een rustig gelegen straat aan de rand van een residentiële wijk. Je kan er in alle rust vertoeven terwijl het commercieel centrum slechts enkele stappen verwijderd is. Even flaneren langs de Zeedijk? Geen probleem want die ligt slecht op 800 meter van uw voordeur.

Achter de moderne gevel schuilen 3 entiteiten met 2 slaapkamers die ieder voorzien zijn van een ruime private kelder en private parkeerplaats. De grote raampartijen, die een maximum aan lichtinval garanderen, geven telkens uit op een ruim zonneterras dat naar het zuiden georiënteerd is. Als kers op de taart heeft ieder appartement een open zicht over de villa’s en groene omgeving.

Naast de strakke vormgeving werd er ook de nodige aandacht besteed aan de doordachte indeling en kwalitatieve afwerkingsgraad van de appartementen om u een maximaal wooncomfort te bieden.

Wonen in stijl? Dat is residentie “Mint”!

Ontdek ons aanbod

Referentie Type Aantal slpk. Opp. Prijs Status
Mint - Penthouse 03.01 Appartement 2 106,4 m² € 510 000 Te koop Meer info
Mint - 01.01 Appartement 2 68,7 m² Verkocht
Mint - 02.01 Appartement 2 68,7 m² Verkocht

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.