De Belg heeft de kust herontdekt

Laurent Pysson maakt al 3 jaar deel uit van ons Team Verkoop. Samen met Anthony Sparks en Thibaut Blomme staat hij garant voor een professionele verkoop waarbij eigenaars zoveel mogelijk ontzorgd worden.

Elk nadeel heeft zijn voordeel. En dat is ook zo in het vastgoedwereldje aan de kust. In 2020 herontdekten de Belgen hun 'eigen kust'. "Mensen die jarenlang de Noordzee links lieten liggen, hebben de smaak nu weer te pakken", vertelt Laurent Pysson, lid van het Verkoopsteam van Immo Europe. "En dat hebben we gevoeld. Tot op vandaag is er nog steeds heel veel vraag naar huizen en appartementen, zeker hier aan onze Westkust."

De tijd is... nu!

Op dit moment is de vraag hoger dan het aanbod. "Woningen raken in een recordtijd verkocht", beaamt Laurent. "Doorgaans heel snel en tegen vraagprijs. Daarom is mijn advies glashelder: als je toch van plan bent om je eigendom te verkopen, treuzel dan niet langer. Doe het nu. De kans is groot dat je een hele goede zaak doet."

Twijfel je eraan om je pand te verkopen? Aarzel dan vooral niet en neem vandaag nog contact met ons op. We maken graag een schatting voor je op. Gratis, en volledig vrijblijvend.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.