Haal meer rendement uit je eigendom

Eigenaar van een tweede verblijf aan zee? Wel, met vakantieverhuur kan je een flink rendement halen uit je investering. Bang voor eventuele schade? Of kamp je met andere vooroordelen? Wel, lees dan vooral verder.

Eerst dit: in ons kantoor huist drie generaties aan ervaring in vakantieverhuur. Ons team kent het klappen van de zweep. Elke reservatie wordt gecheckt en gedubbelcheckt opdat er niets zou mislopen. Voorts wordt elk pand voor en na verhuring onderworpen aan een grondige controle. En uiteraard worden meterstanden en andere kosten nauwgezet bijgehouden. Kort samengevat: uw woning is in goede handen.

Eigenaar blijft baas

Als eigenaar van een vakantiewoning blijf je te allen tijde 'baas in eigen huis'. Jij bepaalt wanneer je huis of appartement verhuurd wordt. Zo blijf je zelf ook optimaal genieten van je tweede verblijf wanneer jij dat wil.

Opbrengsten

Zoals eerder gezegd: de Belg heeft onze kust herontdekt. Vakantie in eigen land is vandaag, meer dan ooit, in zwang. Al dan niet noodgedwongen. De vraag is dus hoog. En dus mag je rekenen op een vrij hoge bezettingsgraad. De verhuurprijs bepalen we in onderling overleg. Prijs en kwaliteit moeten mooi in evenwicht zijn voor een vlotte verhuring.

Transparant

Via ons online portaal kan je 24u/24u de bezetting van je tweede verblijf volgen, in real time. En voor de rest... hoef je eigenlijk niks te doen. Wij ontzorgen je maximaal en nemen de administratie en opvolging geheel op ons. Je huurgelden plus alle verbruikskosten (water, elektriciteit,...) worden vlotjes doorgestort. Meer weten? Aarzel niet en contacteer ons gerust.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.