Interview: Een goede syndicus is zoals een Zwitsers zakmes: je moet van alle markten thuis zijn

Stephanie Balloey is al 9 jaar een vaste waarde in ons syndic team. Samen met haar collega's Hilde Myny, Bianca Boi, Kris Cleeren en Guy Liebaut beheert zij een 150-tal gebouwen, goed voor meer dan 2.000 tevreden eigenaars.

Het beheer van gebouwen is geen job voor amateurs, daarom beschikt ons 5-koppig team over de nodige kwaliteiten. "We willen niet de grootste zijn, wel de beste", begint Stephanie. We denken probleemoplossend en bemiddelen met eigenaars en leveranciers om de best mogelijke oplossing in het belang van het gebouw te bekomen. "We sparen kosten noch moeite om onze eigenaars proactief en glashelder te informeren. Dat doen we trouwens altijd in twee talen. Zo gaat geen enkele finesse verloren."

Vast contactpersoon

"Elk gebouw heeft een vast aanspreekpunt", vervolgt Stephanie. "Iemand die fulltime en dagdagelijks het gebouw beheert en zo de eigenaars én de boekhouding door-en-door kent. Uiteraard volgen we de complexe wetgeving op de voet en stralen zo vertrouwen uit.”

Snel, sneller, snelst

Uiteraard kan er al eens iets verkeerd gaan. Een lift die blokkeert, een kapotte lamp, noem maar op. "Wij maken er een erezaak van om elk euvel zo snel mogelijk te verhelpen. Elke dag brengt een nieuwe uitdaging en dat maakt het ook boeiend voor ons!" (lacht)

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.